Javier Perez vol.2

Pek Güzel Şeyler'i açalı neredeyse 5 yıl olmuş. Bugünkü de, tam 800. paylaşım. Bir kayıttaki ortalama görsel sayısını düşününce, arşivde onbinlerce görsel birikmiş, sürüyle pek güzel şeyler demek bu. Nostaljik hissettiğim bir gece bloğun bütün arşivlerini gözden geçirdim ve en sevdiğim çizerleri, fotoğrafçıları, favori projelerimi seçip, burada sergilendikleri zamandan bu yana ortaya yeni güzellikler çıkarmışlar mı diye bakarak bir program yaptım. Önümüzdeki birkaç ay, hatta o programa sadık kalabilirsem 2015'in kalan tüm günleri boyunca, birkaç günde bir yeni bir blog yayını şeklinde, eserleri blogda daha önce yayınlanmış sanatçıların yeni çalışmalarını göreceksiniz burda. İlk konuk, Javier Perez.

Site + Instagram + Behance + Facebook + Javier Perez vol.1



























































5 yorum :

bahar006 dedi ki...

Bayıldım:)

naked as we came dedi ki...

ben de bayıldım! güncellenen sayfalara da. volume 2'leri sabırsızlıkla bekliyorum, bakalım aralarında benim favori sanatçılarım olacak mı (:

Kurgucuzihnim dedi ki...

Merhaba. Blogumdaki hikaye yarışmasına davetlisiniz :)

Adım Olmasa? dedi ki...

Bu siteyi hakkaten çok seviyorum. Modern sanata dair ne öğreniyorsam buradan, ne ilham alıyorsam o da buradan. Geçen senelerde burası sayesinde keşfettiğim olağanüstü ilham verici ressamları, fotoğrafçıları ve daha kimler kimleri düşündükçe... senenin geri kalanında burada onların yeni işlerini görecek olmak haberi ve buranın eski günlerde ki gibi daha sık, daha düzenli güncelleneceği haberi beni çok mutlu etti.

Aile dedi ki...

Fotoğraflara baktıkça nedendir bilmiyorum, huzur buldum. Paylaşım için tşkler.