Nisan Türlüsü

Bu ayki türlüde Valentina Brostean, Andrea D'aquino ve Somefield'in son işlerinden bir demet var.

Pard Morrison

Amerikalı sanatçının diğer enstalasyonlarını görmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Sophie Blackall

Sanatçının web sitesine gitmek için buraya tıklayın.


Jamie Beck & Kevin Burg

Bir videoda belli bir alan hariç her yeri dondurarak onu bir fotoğrafa çeviren, seçtikleri alanın hareketine izin vererek bir nevi mini-film yaratan ve bu tekniğe cinemagraph adını veren ikilinin bu nefis çalışmalarının tamamına şuradan ulaşılabilir.


Cherri Wood

Wood'un blogunu ziyaret etmek için şuradan.


Renkli Daktilo ve Yağmur Yağdığında Müzik Çalan Duvar


Sandviç Sanatçıları

Brittany Powell ve Tae Kitakata, 2012'nin başından her pazartesi sabahı, Low-Commitment Projects isimli web sitelerinde değişik projeler paylaşıyorlar. Sandwich Artist yılın ilk projesi ve Brittany Powell'a ait. Daha fazlası için buradan.

(Mondrian)

Blog Arkası

Bugün Pek Güzel Şeyler'in doğumgünü! (Aslında tam sayılmaz, daha bir ay var... Ama biraz erken kutlasak bir şey olmaz herhalde.) Bunun şerefine, Yolculuk dergisinin haziran sayısı için sevgili Deniz Yalım Kadıoğlu'nun benimle yaptığı söyleşiyi paylaşıyorum bugün. Dergiyi şu linkten online olarak okuyabilirsiniz. (Blog Arkası köşesi 16-18. sayfalarda!)

Röportaj demişken, Ajanda dergisi de Kediler ve Kitaplar'a birkaç sayfa ayırmıştı bir süre önce. Diğer blogumun reklamını yapma fırsatını hiç kaçırmıyor ve o söyleşiyi okumak isterseniz buraya tıklayın diyorum. Pek Güzel Şeyler söyleşisinin sadece metin hali içinse bu yazıyı okumaya devam edin :)


Bir Tavşanın Maceraları

Ioana Moldovan'ın portfolyosu için tık.


Clemens Fantur

Flickr galerisi için buraya tıklayın.


Tırmanmayı Seven Köpek

Fizik kurallarına meydan okuyan Maddie'nin tüm serüvenleri için buradan, Theron Humphrey'nin diğer işleri içinse buradan.


7 Atlı Kız

Ulrika Kestere'nin The Girl with Seven Horses isimli fotoğraf projesi, görünmez atları olan bir kızla ilgili. Bu kız bir sonbahar günü çamaşır yıkamış ve ıslak giysilerini, kurumaları için bahçesindeki bir ipe asmış. Fakat nereden geldiği belli olmayan korkunç bir fırtına, hem çamaşırları, hem de atları uçurup götürmüş (atlar görünmez olduğu için, rüzgârın uçurabileceği hafiflikte olmaları normalmiş). Genç kız bütün mevsimi, ülkenin dört bir yanına dağılmış ve giysilerine sarılmış görünmez atlarını arayarak geçirmiş.


Joao Ruas

Feral Kid olarak da bilinen Brezilyalı sanatçı Joao Paulo Alvares Ruas'ın bloguna gitmek için tıklayın.


Duy Huynh

Vietnamlı sanatçının web sitesini ziyaret etmek için buradan.


Florian Nicolle

Behance galerisi için şuradan.


Neil Craver

Fotoğrafçının web sitesi için buradan.


Catrin Welz-Stein

Malezya'da yaşayan Alman sanatçıyla ilgili bilgi edinmek için tık.


Marco Zedone

Zed1 olarak da bilinen İtalyan sanatçının web sitesini ziyaret etmek için
tıklayın.


Cate Parr

İngiliz sanatçının web sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayın.


Duman

Rob Tarbell bu resimleri, inanılır gibi değil ama, ateş yakarken çıkan duman ile yapıyormuş. Kredi kartlarını, fotoğrafları ve slaytları yakarak duman yaratıyor, tavana tutturduğu kâğıtları da dumanı yakalamak ve hapsetmek için kullanıyor,
geçici olanı kalıcı kılıyor, fotoğraf gibi andaçları yakarkense bunların getirdiği duygusal yükten kurtulmaya çalışıyormuş.