New York'ta Bir Çıplak

Erica Simone'un Nue York isimli bu oldukça ilginç projesiyle ilgili
ayrıntılı bilgi edinmek için buraya, fotoğrafçının diğer çalışmaları
içinse buraya bir tık. (Uyarı: Bu kayıttaki fotoğraflarda çıplaklık var.)

















6 yorum :

Zeynep Şeker dedi ki...

işte başbakan Erdoğan'ın çılgın projesi böyle bir şey olabilir :) Saka bir yana bizde bu projenın yapıldığını dusunemıyorum.

Mephisto dedi ki...

zeynep şekerin yorumunu okuduktan sonra düşüncem şöyle gelişti: hani böyle proje ülkemizde yapılsa, konu hakkında düşünmemize bile fırsat bulabilir miyiz ki? bence bulamayız bile :)

Penny Lane dedi ki...

Bence bu proje İstanbul'da yapılsaydı; yılbaşı akşamları taksim meydanında bir anda beliren abazalar sarardı dört bir yanı. lglösdfgds

closet monkey dedi ki...

Bence bu proje İstanbulda yapılsaydı: Bu kız, yaşları 11-81 arasında değişen onlarca erkek tarafından tecavüze uğrardı. Görevi insanı korumak olan polisler müdahele etmez, hatta toplu tecavüze onlarda katılırdı.

Bir kaç gün sonra tecavüzler en sonunda bittiğinde ve kız her yeri parçalanmış ve kanlar içinde kendine gelmeye çalışırken bir takım ahlak bekçileri gelip "burası şey yapma sokağı değil" filan haykırışları arasında kızı defalarca bıçaklar, bedenini delik deşik ederlerdi. Bu proje için ilk sokağa çıkışında ölür giderdi yani sanatçı.

Tabi olaylar yüzlerce vatandaşın gözü önünde yaşandığından ve suçluların kimliği herbirşeyi belli olduğundan mahkeme olur, "ağır tahrik" nedeniyle tecavüzcü ve katiller yüz milyon para cezasıyla kurtulurlardı. Zaten sonra bir takım "profesör" ve "yazar" ve "sanatçı"lar da çıkıp, "O da ortaya öyle çıkmasaydı, canını düşünse bunu yapmazdı, sonuna kadar hak etmiştir. Bir kadın anadan üryan sokaklarda, insanımız ya ne yapsaydı, tecavüz etmese miydi, cinayet işlemese miydi?" diye beyanat verirdi.

modafobik dedi ki...

Haha proje şahane yorumlar ondan da şahane valla hepsine katılmaktan başka çare yok :) Yaniii sözde seks otobüsleriyleee dolu ülkemiz için ideal bir proje destek veriyorum :P

Arsızkedi dedi ki...

"closet monkey" ne güzel yazmış "eksiksiz" !