Pabuçlar, Saatler ve Anahtarlar











































* Görsellerin tümü weheartit ve tumblr'dan bulundu. Orijinal kaynağını bilip de belirtilmesini ya da kaldırılmasını istedikleriniz varsa yorum bölümüne yazın lütfen.

7 yorum :

Asahhara dedi ki...

Sabah sabah bizi yine resimlerinizle farklı alemlere götürdünüz.

Aslısın dedi ki...

Fotoğraflar hele de ayakkablılı olanlar şahane, ellerine gözüne ve onları seçen kafana sağlık :)

Adsız dedi ki...

Çok tatlı fotoğraflar ekliyorsun :) Ben de izninle bir kaç öneride bulunacaktım öneri derken bakmanı istediklerim büyük ihtimal biliyorsundur ama yine de yazayım :)

Gregory Colbert'ın çalışması:Ashes and Snow bu belgeseli, fotoğrafları, müziklerini çok seviyorum yeri ben de çok ayrı. Bloğuma ekledim çalışmalarını ben istersen bir göz atarsın

sonra Misha Gordin'i de çok kaliteli buluyorum.

Yanlışlıkla sildiğim bloğumda bir sürü fotoğraf vardı yeni açtığım bloğuma ekledim bir iki tanesini gerçi artık kendi çektiklerime ağrlık vereceğim bakalım artık :)

Bu arada sanatçı Eva Cassidy'nin çalışmaları da çok hoş Barbara Morgan var sonra geçen denk geldim çok hoşuma gitti sonra Manuel Libres Librodo Jr. var odamın duvarında küçük umutlar diye bir çalışması var fotoğraf kağıdına çıktılarını alıp onlarla süsledim o kadar çok var ki ilk aklıma gelenler bunlar oldu şimdilik :)

Sayende güzel filmlerle tanıştım istedim ki sen de bu fotoğrafları bil :)

mutlu kal!

pluie

Çavlan dedi ki...

pluie'cim çok teşekkürler. önerdiğin hiçbir ismi duymamıştım valla (eva cassidy hariç tabii) ve misha gordin'le barbara morgan'ın fotoğraflarına bayıldım. programa bile aldım, burada sergilenmeleri gerek mutlaka :) çok teşekkür ederim tekrar, sevgiler.

selinsecen.com dedi ki...

Fotoğraflar sıcak bir etki bırakıyor. Yüzeysel olmak gerekirse de, o kabarık elbiselerin olduğu mağazaya beni kilitleyin lütfen!

Judy Abbott dedi ki...

saat hiç takmam ama şu köstekli saatlere bayılıyorum.

kemal kestelli dedi ki...

saatler gerçekten beni benden aldı.. çok güzel bir gruplama olmuş...