Simon Schubert

Kağıt haftasını Alman sanatçı Simon Schubert'le kapatıyoruz.
Kağıtları sadece buruşturarak ve katlayarak yaratıyormuş bunları.
Web sitesine gitmek için tıklayın.
















6 yorum :

Dallama Blogger dedi ki...

adam bak yardırmış höh be

Judy Abbott dedi ki...

bu yaratıcılık dolu işleri gördükçe kendimi pek sığ ve beceriksiz hissediyorum.

Çavlan dedi ki...

oysa benim amacım tam tersi bunları paylaşırken :( ben de eskiden kendimi çok yeteneksiz hissederdim, yani bir daireyi taşırmadan çizemeyecek, makası bir yerlerimi kesmeden kullanamayacak kadar beceriksizim her türlü elişi konusunda. sonra her şeyi birden yapabilmenin imkansız olduğunu algılayıp bazı alanlarda sadece gözlemci olmakta kötü bir şey olmadığını, en azından ilham alıp o ilhamı başka şeylerde kullanabileceğimde karar kıldım :) kendimi mi kandırıyorum bilmem :p

naked as we came dedi ki...

tersine süper bi iş yapıyorsunuz bencee :)

Mavi dedi ki...

Açıkcası bende başlarda böylesine farklı ve orjinal cçalışmalara denk gelince kendimi çok yeteneksiz bulur, kompleks yapardım ama sonra bana iyi anlamda hırs vermeye başladılar,kendim de birşeyler üretmeye çalışıyorum artık.

Asla bu blogda yayımlanan işler kadar özel şeyler yaptığım yada yapabileceğim yanılgısına düşmüyorum ama insanın kendi çapında birşeyler üretmesi gibisi yok.

Ha herkes çizebilmek veya çok değişik fikirler bulup orjinal projeler oluşturabilmek mecburiyetinde mi, o konuda çavlana katılıyorum kesinlikle değil. sanatın bazı dallarında iyi izleyici olabilmek bile o kadar büyük bir lütuf ki bazen :)

selcen karatay dedi ki...

evet bu cok dogr bir tanımlama, sanatın iyi izleyicilere ihtiyacı var!