Işık

Steve McCurry derlemelerinin sonuncusu bugün. Yine de doyamadıysanız, fotoğrafçının blogunda keşfe dalabilirsiniz. Pek Güzel Şeyler'de daha önce yayınlanmış işlerini görmek içinse tık.


(Güney Afrika)

Direncin Portreleri

Hayat onları ne kadar ezerse ezsin ayakta kalanlar, dayananlar, direnenler. Görselleri, üstlerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Steve McCurry'nin blogda daha önce yayınlanmış çalışmaları için buradan.


Çalınmış Çocukluklar

Fotoğraflar Afganistan, Bangladeş, Filipinler, Burma, Hindistan, Tibet, Yemen ve Nepal'den. Steve McCurry'nin blogu için şöyle, burada daha önce paylaşılmış fotoğraflarını görmek içinse şuracığa bir tık.


Etiyopya ve Afganistan'ın Renkleri

İlk 9 fotoğraf Etiyopya, sonraki 9 fotoğraf Afganistan'dan. Steve McCurry'nin blogda daha önce yayınlanmış çalışmalarını görmek için şuracıktan. Fotoğrafları büyük boyutta görüntülemek içinse üstlerine tıklayabilirsiniz.


Çalışmak

McCurry'nin burda daha önce yayınlanmış fotoğraflarını görmek için buradan, blogu içinse buradan.

Yemen

Yürümek

Steve McCurry'nin burda daha önce paylaşılmış işlerini görmek için buraya, blogu içinse şuraya bir tık. Fotoğrafları büyük boyutta görüntülemek isterseniz, üstlerine tıklayabilirsiniz!


(Bangladeş)

Okumak vol.2

Yine Steve McCurry'nin fotoğraflarından derlenmiş Okumak, vol.1 için şuradan. Resimleri büyük boyutta görüntülemek için, üstlerine tık.

(Kanada)

Dünyadan Müzisyenler

Steve McCurry'nin burda daha önce paylaşılmış çalışmalarını görmek için buradan, blogu içinse buradan.

Fransa

Dünyadan İnsan Portreleri

Pek Güzel Şeyler'de bu ay Steve McCurry'ye ayrıldı, her üç günde bir yeni bir paylaşım gelecek, kendinizi uyarılmış sayın :) Sanatçının sitede daha önce yayınlanmış fotoğrafları için buradan, wordpress'i içinse buradan.

Nepal