Serge Marshennikov vol.2

Rus ressamın faebook sayfası için buradan, blogda daha önce yayınlanmış eserleri için şuradan.


Jana & Js vol.2

Birincisi için burayı, web sitelerini ziyaret etmek için burayı tıklayın.


Javier Perez vol.2

Pek Güzel Şeyler'i açalı neredeyse 5 yıl olmuş. Bugünkü de, tam 800. paylaşım. Bir kayıttaki ortalama görsel sayısını düşününce, arşivde onbinlerce görsel birikmiş, sürüyle pek güzel şeyler demek bu. Nostaljik hissettiğim bir gece bloğun bütün arşivlerini gözden geçirdim ve en sevdiğim çizerleri, fotoğrafçıları, favori projelerimi seçip, burada sergilendikleri zamandan bu yana ortaya yeni güzellikler çıkarmışlar mı diye bakarak bir program yaptım. Önümüzdeki birkaç ay, hatta o programa sadık kalabilirsem 2015'in kalan tüm günleri boyunca, birkaç günde bir yeni bir blog yayını şeklinde, eserleri blogda daha önce yayınlanmış sanatçıların yeni çalışmalarını göreceksiniz burda. İlk konuk, Javier Perez.

Site + Instagram + Behance + Facebook + Javier Perez vol.1


Genç Odası

"Genç Odası" denince, aklımda mobilya mağazalarının kataloglarındaki pahalı ve yapay görünümlü, renkli ama ruhsuz odalar canlanıyor. Oysa gerçek teenager'ların odalarını fotoğraflayıp gönderdikleri teenage bedroom, aslında gençlerin odalarının ne kadar incik cıncık ve yaşam dolu (ve biraz da yorucu) olduğunun kanıtı niteliğinde yıllara yayılan bir arşiv oluşturmuş.


Derinlerde Yatan Karanlık Korkular

Fran Krause, Deep Dark Fears adını verdiği projesine ilk olarak kendi fobilerini çizerek başlamış. Derken insanlardan -bazen geçmişte yaşanmış bir olaydan dolayı doğmuş, bazense tamamen nedensiz ve mantıksız bir şekilde oluşmuş- tuhaf korkularını yazıp ona göndermelerini istemiş, ve bir kitap oluşturabilecek bu harika küçük çizgi öyküler hayata geçmiş.

Derinlere ittirdiğiniz korkularınızı cesurca paylaşıp Krause çizgiye dökecek mi diye beklemek için: buradan. Ayrıca: Tumblr + Instagram + Facebook


Kar yağdığında Brooklyn'de yollar çok kaygan oluyor. Böyle günlerde kayıp bir çitin üzerine düşmekten ve keskin parmaklıkların gözlerime saplanmasından, ayaklarım kaydığı için de kendimi kurtarıp kalkamamaktan korkuyorum.