Aramızdaki Dansçılar vol.2

Aramızdaki Dansçılar vol.1 için buradan. Fotoğrafçı Jordan Matter'ın web sitesi içinse buradan. (Fotoğrafları daha büyük boyutta görüntülemek isterseniz, üstlerine tıklayabilirsiniz.)


Osamu Yokonami

Japon fotoğrafçının web sitesi için buradan.


Kaplan Tapınağı

Kaplan Tapınağı, Tayland'da Kanchanaburi eyaletindeki ormanlara gizlenmiş bir Budist tapınağı. Wikipedia'ya göre 1994'te kurulmuş olan tapınak, başta Çinhindi kaplanları olmak üzere çeşitli vahşi hayvanlar için bir sığınak görevi görüyor. Sayıları hızla tükenen Çinhindi kaplanlarının 90 kadarı burada, Kaplan Tapınağı'nda yaşıyor. Doğal ortamlarında değiller belki, ama en azından avlanma tehlikesi içinde de değiller.


Memory Suitcases

İsrailli sanatçı Yuval Yairi, nostaljik manzaraları yeniden yaratmak için kullanılmış, eski bavulları tuval olarak kullanmış. Web sitesi için şuradan buyurabilirsiniz.


Amelia'nın Dünyası

Robin Schwartz, Amelia's World ve Animal Affinity ismini verdiği fotoğraf serilerinde 10 seneyi aşkın süredir kızı Amelia'nın dünyanın çeşitli yerlerinde çeşitli hayvanlarla çektiği inanılmaz pozlarını paylaşıyor. Web sitesi için buradan.


Hayvan Portreleri

İspanyol fotoğrafçı Yago Partal'ın Zoo Portraits isimli serisi için hazırlanmış web sitesi burada.