Femmes D’interieur

İçerideki Kadınlar/Ehlileştirilmiş Kadınlar olarak tercüme edilebilecek projenin sahibi, Elena Usdin.


Hayvanlar Alemi

Kaynak: Head Like an Orange (GIF'lerin tamamının yüklenip hareketlenmeye başlaması için bağlantı hızınıza göre biraz beklemeniz gerekebilir.)


Bir Zamanlar Belçika

Fotoğraflar, Charles Courbet tarafından 1909-1913 yılları arasında çekilmiş.


Hong Kong Apartmanları

7 milyon nüfuslu Hong Kong'dan bazı evciklerin içini tavandan gösteren kareler SoCO (Society for Community Organization)'a, çok katlı apartmanları dışarıdan gösteren fotoğraflar ise Alman fotoğrafçı Michael Wolf'a ait.


Sevgililer Uyurken

Uyurken sevgililere ne olur? Sadece birbirlerinin yanında mı uyurlar kendi uykularına ve dünyalarına dalmış bir halde, yoksa belli alanları ve duyguları paylaşırlar mı? Alman fotoğrafçı Paul Schneggenburger, The Sleep of the Beloved projesi için Viyana'daki evinin bir odasını ayırmış, duvarlarını beyaza boyayıp kapkara çarşafları olan bir yatak koymuş ortaya ve fotoğraf makinesini, sevgililerin gelip yatağı uykularıyla şenlendireceği gecelerde 12 ile sabah 6 arasında uzun pozlama tekniğiyle çekim yapması için ayarlamış. Eğer siz de o civarda yaşıyorsanız, bir çiftin parçasıysanız ve bu projeye dahil olmak isterseniz, şu sayfaya göz atmak isteyebilirsiniz.


Büyükanne ve Kedisi

Japon fotoğrafçı Miyoko Ihara, yıllardır büyükannesi Misao ve onun can yoldaşı, kedi Fukumaru'yu fotoğraflıyormuş. Misao the Big Mama and Fukumaru the Cat adlı bir fotoğraf kitabı bile yayınlamışlar. Web sitesi için buradan.


Henry Patrick Raleigh

1880-1944 yılları arasında yaşamış Amerikalı sanatçının yaşam öyküsü için şu linki ziyaret edebilirsiniz.