Köpekler ve İnsanlar

Libby Hall'un hayatının kırk yılını vererek topladığı binlerce eski köpekli aile fotoğrafından seçmeler. Spitalfields Life'tan bulundu.


Impositions

Gregory Scott'ın web sitesi için buradan.


Tomasz Alen Kopera

Polonyalı ressamın web sitesi için tık.


Abbey McCulloch

Avustralyalı ressamla ilgili bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Meyveli Portreler

16 yaşındaki Cristina Otero'nun otoportrelerinin tamamı ve diğer çalışmaları için deviantart, flickr ya da facebook sayfalarına bakabilirsiniz.


Balonlu Köprü

İngiltere'deki Pont de Singe (maymun köprüsü), Olivier Grossetete tarafından, 2012 Tatton Park Bienali için yapılmış.


Riitta Ikonen'in Kartpostalları vol.2

Riitta Ikonen'in 2003 yılında farklı ülkelerin posta sistemlerini sınamak amacıyla başlayan ve hâlâ devam eden Mail Art projesinden örneklere, birkaç yıl önce şurada yer vermiştik. Bugün de, bu geçen sürede eklenen kartpostallardan seçmeler var. Daha fazla bilgi için tık.


Mutlu Şehir Kuşları için Kuş Evleri

Mutlu Şehir Kuşları projesi, Thomas Dambo'nun aklından çıkmış. Dambo, 2 hafta boyunca sadece geri dönüştürülmüş malzeme kullanarak 250 kuş evi inşa ettikten sonra evleri "mutlu renkler"e boyamış ve Danimarka'da dört farklı şehrin farklı farklı bölgelerine yerleştirmiş. Projeyle ilgili bir video için şuradan, facebook sayfası içinse buradan.(Kuşların evlere yerleşip yerleşmedikleri bilinmiyor)


Kitaptan Heykeller vol.2

Jodi Harvey-Brown, ünlü hikayelerin kahramanlarını ve yaşadıkları serüvenleri canlandıracak değişik bir yol bulmuş. Tom Sawyer, Bambi, Harry Potter ve nicelerine, sanatçının kitaptan heykellerinde rastlamak mümkün. Web sitesi için şuradan, etsy dükkanı için buradan.


Marek Brzozowski

Sergilerinde Brzozo adını da kullanan Polonyalı sanatçı, bir süredir Ankara'da yaşayıp Bilkent'te grafik tasarım, illüstrasyon ve tipografi dersleri veriyormuş. Hakkında bilgi edinmek için buradan.


Sümüklüböceklerin İstilası

Milano'daki Duomo Katedrali, ekim ayı boyunca dev sümüklüböceklerin istilası altındaydı. (Bkz: Cracking Art Group.)