Anastassia Elias vol.2

Anastassia Elias'ın web sitesi için buraya, tuvalet kağıdı rulolarının içine yerleştirdiği insanlardan ilk doz için buraya tıklayın.


Başka Türlü Bir Şey vol.2

Yıllar önce hastaların Willard Akıl Hastanesi'ne yatarken teslim ettikleri, ölene kadar dışarı çıkamadıkları için de asla geri alamadıkları bavullarla ilgili geçen sene bir post hazırlamıştık. Bu kayıtta ise Jon Crispin'in son bir yılda fotoğrafladığı bavullar var. Hâlâ devam eden projeyle ilgili ayrıntılı bilgi için Crispin'in bloguna buyrun. İlk kayıt içinse şuraya.


Serge Marshennikov

1971 doğumlu Rus ressamla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz, tumblr ya da facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Michal Pudelka

21 yaşındaki fotoğrafçının web sitesi için buradan.


Eduardo Flores

Bayo adıyla da bilinen sanatçının web sitesini ziyaret etmek için tıklayın.


Arctic Wonderland

Kanadalı sanatçı Sarah Anne Johnson'la ilgili ayrıntılı bilgiyi şuradan edinebilirsiniz.


Jamie Beck & Kevin Burg vol.2

İlk doz için buradan. From Me To You'nun web sitesi içinse şuradan. (İnternet bağlantı hızınıza göre, tüm resimlerin hareketlenip kıpırdanmaya başlamaları biraz zaman alabilir.) 


Dünyanın Dört Bir Yanından Sınıflar

Julian Germain'in 8 yıldır devam eden ve kitap haline de getirilen Classroom Portraits isimli projesiyle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için, İngiliz fotoğrafçının web sitesini ziyaret edebilirsiniz.