Matte Stephens

35 yaşındaki Amerikalı ressamla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz, blogunu ziyaret edebilirsiniz.


Üç Boyutlu Çizimler vol.2

20 yaşındaki genç çizer Turan Deniz'in (Deniz Design) facebook sayfası için buraya, deviantart galerisi için buraya tıklayın. İkinci kısımdaki çizimler ise Japon sanatçı Nagai Hideyuki'ya ait; web sitesi için şöyle tıklayın. Üç Boyutlu Çizimler vol.1 için şuraya.


Malezya Sokakları

Ernest Zacharevic'in interaktif duvar resimleriyle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için sanatçının web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Clemens Behr

Alman sanatçının enstalasyonlarının tamamını görmek ve hakkında bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Faroe Adaları'nın Rengarenk Köyleri

Atlas Okyanusu'nun ortasında bir yerlerde, İzlanda ile Norveç'in arasındaki Faroe Adaları toplam 50 bin kişilik nüfusa sahip bir grup adadan oluşuyor. Köylerin sayısı da 100'den fazla.


Wiggle Giggle

(Tüm görsellerin kıpırdamaya başlaması internet hızınıza göre biraz zaman alabilir.)



Filmlerden Canlı Kareler

Alıştığımız gif'lerden farklı olarak videonun tamamının değil sadece belli bir kısmının hareketli olarak bırakılıp, kalan bölümün dondurulmasına dayanan cinemagraph tekniğinden örneklere şu, şu ve şu kayıtlarda yer vermiştik. Bugünkü kayıt da filmlerden, yaşayan (ama tam da yaşamayan) sahnelerle dolu. Sayfanın tamamının yüklenip tüm görsellerin hareketlenmesi için bir süre beklemeniz gerekebilir. Kaynak: If We Don't, Remember Me.


Filmlerden Danslar

Film ve dizilerin akılda kalmış ünlü dans sahnelerini adım adım kağıda döken Niege Borges Alves'in web sitesine gitmek için tıklayın.


Igor Morski

Polonyalı sanatçının sitesini ziyaret etmek için sizi şöyle alalım.